Formació Turisme 360º

El 2014 es reprèn el programa formatiu adreçat als professionals del sector gironí.


MARç 2014

El turisme és un dels principals motors de l’economia catalana i en els darrers anys s’han viscut molts canvis en els models d’estructuració, de comunicació i de comercialització. La irrupció dels mitjans socials i de les xarxes ha fet que els clients que visiten les destinacions gironines hagin après hàbits diferencials de compra en línia, que han acabat afectant tot el sector turístic, des de les activitats fins a l’allotjament.

Per aquesta raó, la formació dels professionals és un element clau per superar amb èxit els nous reptes que es plantegen, i des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es reprèn un any més el programa de formació Turisme 360º, adreçat bàsicament a professional gironins del sector, amb diverses sessions que tindran lloc fins al juny de 2014. Properament al febrer se’n celebraran dues:
 

  • Dimarts 4 de febrer: Flux de treball en un projecte digital – Estructura d’un pla de màrqueting digital, a càrrec de Pepe Tomé, soci-director de Zinkdo.
    Lloc: Girona.
    Horari: de 9 h a 14 h.
  • Dimarts 18 de febrer: Storytelling I, l'art de comunicar a través d'una història, a càrrec de Pau Canaleta, consultor i professor de comunicació.
    Lloc: Girona.
    Horari: de 9 h a 14 h.


Per a més informació i inscripcions, consultar el programa complet de formació professional Turisme 360º.