Formació Ruta del Vi DO Empordà

Cinquanta professionals d’empreses i entitats enoturístiques participen a les jornades formatives


MARç 2014

El Club de la Ruta del Vi DO Empordà, format per una vuitantena d’empreses i entitats de la demarcació de Girona, impulsa un programa de formació concret de gestió turística de la destinació des de la seva vessant enoturística.

Els dies 13, 14 i 15 de maig van celebrar-se les jornades de formació «Ruta del Vi DO Empordà», centrades en tres grans blocs: sensibilització sobre la ruta del vi; gestió de l’enoturisme en els establiments turístics i gestió de l’enoturisme als cellers. Van participar-hi una cinquantena de professionals d’empreses i entitats empordaneses vinculades al Club de la Ruta del Vi DO Empordà.

Dinamiza Asesores, empresa especialitzada en el desenvolupament de l’enoturisme a l’Estat espanyol (ha treballat a Ribera del Duero, Vinos de Madrid i en el projecte Rutas del Vino de España), va ser l’encarregada d’impartir les sessions de formació i va introduir la qüestió de les auditories a les quals els membres de la Ruta del Vi DO Empordà han de sotmetre’s en el decurs de la certificació.