Notícia del Butlletí Gener 2016

FITUR 2016

Deu operadors turístics espanyols s’interessen pels productes culturals i enogastronòmics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

fitur-2016-01

En el marc de la FITUR, fira celebrada a Madrid del 20 al 24 de gener, el Patronat de Turisme va organitzar una presentació exclusiva adreçada a deu directius d’empreses espanyoles operadores de viatges, allotjaments i organitzadores d’esdeveniments entre les quals hi havia Hotelbeds, Logitravel, Rumbo.es, Muchoviaje.com, Viajes El Corte Inglés, B the Travel Brand, Carrefour Viajes, Pangea i Nautalia. També hi van assistir els vicepresidents del Patronat de Turisme, Marta Felip i Jaume Dulsat. La presentació tenia com a objectiu ampliar els seus coneixements sobre la destinació i establir relacions amb els responsables de programació i comercialització de productes i paquets turístics. Els operadors van destacar que la destinació gironina disposa d’un ventall de productes turístics molt ampli i de gran qualitat, i s’han mostrat interessats a crear productes culturals, especialment relacionats amb els festivals de música, i enogastronòmics a la destinació. La voluntat dels operadors espanyols és crear productes temàtics de caire vivencial per a clients molt específics.

A FITUR, i des de l’espai promocional de Catalunya, també hi van ser presents els municipis de Girona, Lloret de Mar, Roses i Puigcerdà, i s’hi van donar a conèixer les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2016.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona