Notícia del Butlletí Desembre 2017

Fires

Participació en tres fires de turisme internacionals a França i al Regne Unit.

L’1 de desembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb el Grup Costa Brava Centre, va participar en la sisena edició del Discovery Day organitzat per Inntravel a Cheltenham, al Regne Unit. La fira s’adreçava als clients d’Inntravel, que busquen una oferta especialitzada en turisme actiu i gastronomia.

De l’11 al 14 de desembre, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava, acompanyat per vuit camps, clubs i empreses diverses de les comarques gironines, va promocionar l’oferta de golf de la Costa Brava a la principal fira professional del golf internacional, la IGTM (International Golf Travel Market). En el marc d’aquesta important fira sectorial, el Patronat va organitzar el Costa Brava Golf Dinner, amb l’assistència de 110 operadors turístics i 7 periodistes internacionals especialitzats en golf. L’objectiu de l’esdeveniment era acostar la Costa Brava als convidats mitjançant una presentació i un àpat gastronòmic a càrrec de Quim Casellas i Iolanda Bustos.

Del 4 al 6 de desembre, l’oferta turística prèmium de la Costa Brava es va promocionar a la ILTM Europe de Canes, una fira professional especialitzada en el producte turístic de luxe. El Patronat va mantenir 35 entrevistes amb operadors turístics, agents de viatges especialitzats en el segment més exclusiu i empreses concierge.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona