Notícia del Butlletí Maig 2015

Fires de Turisme

Participació a l’Open d’Espanya i a la IMEX de Frankfurt, Alemanya

IMG-20150521-WA0003

Durant el mes de maig, l’oferta turística específica de golf i de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va difondre en dues fires especialitzades: l’Open d’Espanya de golf celebrat al Prat i la fira IMEX de Frankfurt (Alemanya).

Del 14 al 17 de maig, onze empreses del club de màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona van participar amb un estand promocional al Village de l’Open d’Espanya 2015, al Real Club de Golf El Prat, des del qual es va donar a conèixer el conjunt de l’oferta turística de golf de la destinació entre el públic final i professional assistent. Coincidint amb el torneig, també es va donar més visibilitat a la candidatura a la Ryder Cup Costa-Brava 2022.

I, del 19 al 21 de maig, membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van assistir a la fira professional IMEX de Frankfurt (Alemanya), acompanyats de diverses empreses i entitats del sector gironí de turisme de negocis. A IMEX es van fer sis presentacions de destinació adreçades a una trentena d’agències internacionals i es van mantenir reunions amb 25 empreses organitzadores d’esdeveniments i incentius del mercat alemany i centreeuropeu.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona