Notícia del Butlletí Novembre 2014

Fires de turisme

L'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona en dues fires de turisme.

2014-11-04 11.32

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va promocionar a dues fires de turisme nacionals i internacionals:

Del 3 al 6 de novembre: World Travel Market, WTM, a Londres, Anglaterra. A la fira més important de turisme professional d’Europa, el Patronat de Turisme va fer promoció específica de productes com ara el senderisme, el cicloturisme i el turisme actiu. Així mateix, va mantenir reunions amb operadors turístics, companyies aèries i mitjans de comunicació. Va compartir espai amb Castell-Platja d’Aro, Blanes i Lloret de Mar.

Del 18 al 20 de novembre: EIBTM, a Barcelona. Fira professional de turisme de reunions, congressos, convencions i incentius on va participar el Costa Brava Girona Convention Bureau. En el marc de la fira es van mantenir més de 40 visites i reunions amb agències que organitzen reunions i incentius d’empreses procedents d’Alemanya, Països Nòrdics, Benelux, i inclús Israel. Els professionals busquen a la destinació gironina espais singulars on celebrar reunions i viatges d’incentiu que incloguin activitats esportives, gastronòmiques i culturals.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona