Fires de turisme

Participació en tres fires de turisme estatals i quatre d’internacionals.


MARç 2024

El 2 i 3 de març va tenir lloc el Copenhagen Bike Show, a Dinamarca, en què el Club de Turisme Esportiu va participar dins l’estand de Catalunya promocionant l’oferta ciclista de la demarcació en el mercat nòrdic. En el marc de la fira va tenir lloc una presentació específica de la destinació.

Del 7 al 9 de març, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va assistir a la fira ITB de Berlín per promocionar les novetats en l’oferta turística del 2024 de la destinació des de l’estand de Catalunya. A la fira es van mantenir reunions amb una desena amb representants d’operadors turístics i portals de viatges.

Seguidament, el 13 i 14 de març, el Club de la Ruta del Vi DO Empordà va participar dins l’espai promocional de Catalunya en la cinquena edició del FINE WineTourism Marketplace, a Valladolid, on l’entitat, juntament amb l’empresa Costa Brava Centre, va mantenir trenta reunions amb agències especialitzades. En paral·lel, del 15 al 17 de març, es va celebrar la fira de turisme B-Travel, on el Patronat de Turisme va participar dins l’estand de Catalunya promocionant l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre el públic català, al costat dels municipis de Blanes, Empuriabrava (Castelló d’Empúries) i l’Estartit (Torroella de Montgrí) dins l’espai de la Costa Brava, i les comarques de la Cerdanya, el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà dins l’espai del Pirineu de Girona.

Posteriorment, del 20 al 21 de març, vam participar en la fira especialitzada en sèniors i persones amb discapacitat, Salon Autonomic, a Tolosa, per promocionar l’oferta turística específica de la demarcació des d’un espai propi. 

Finalment, del 22 al 24 de març, vam promocionar l’oferta turística de la demarcació al Mercat del Ram de Vic, amb la participació de set municipis i entitats i d’un establiment de càmping; a més, del 29 de març a l’1 d’abril, vam prendre part, juntament amb els ports esportius i clubs nàutics de la Costa Brava, en el Salon Les Nautiques de Port Camargue per promocionar l’oferta de turisme nàutic en el mercat francès, un dels més importants per a la destinació.

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...