Fires de turisme

Es participa en dues fires internacionals centreeuropees i en una fira estatal promocionant l’oferta turística del conjunt de la destinació.


FEBRER 2024

A principis de febrer, de l’1 al 4, el Club de Màrqueting de Golf del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Brava i l’Empordà Golf Club, va participar en la GolfMesse de Zúric, a Suïssa, dins la fira FESPO, per promocionar l’oferta de golf de la destinació dins un dels mercats prioritaris per a la destinació. En el marc de l’esdeveniment va tenir lloc un networking que va propiciar la trobada amb agències de viatges especialitzades. 

Seguidament, del 14 al 18 de febrer, es va celebrar a la ciutat alemanya de Múnic la fira de turisme Free, esdeveniment de referència de l’àrea de Baviera dedicat a les vacances, als càmpings i a les activitats a la natura i dirigit al públic final, en la qual va participar per primera vegada el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb un estand promocional propi. Hi van assistir com a coexpositors els municipis de Roses i Calonge i Sant Antoni, la urbanització d’Empuriabrava (Castelló d’Empúries) i Lloret Turisme per divulgar l’oferta turística específica. A la fira s’hi va desplegar l’experiència immersiva Inside Costa Brava Girona Pyrenees Quiz i s’hi van programar degustacions de vi de cellers membres de la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar l’enoturisme de la Costa Brava al mercat alemany.

Finalment, del 23 al 25 de febrer va tenir lloc la fira Navartur, a Pamplona, en la qual l’entitat va participar promocionant l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona així com les novetats de productes i serveis turístics per a la temporada 2024 en un mercat important per a la destinació. La participació es va fer des d’un espai propi i juntament amb els municipis de Roses, Begur, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Castell d’Aro-Platja d’Aro i s’Agaró, Blanes, el Parc Natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter i el Càmping Las Dunas.

...
...
...
...
...