Fires de turisme

Participació en tres fires de turisme estatals i tres d’internacionals.


MARç 2023

A principis de març, els dies 1 i 2 concretament, el Club de la Ruta del Vi DO Empordà va prendre part dins l’espai promocional de Catalunya en la 4a edició de la Fira Internacional de l’Enoturisme FINE, a Valladolid, que va comptar amb la participació de 125 cellers, rutes i hotels d’Estat espanyol, Portugal i la regió francesa de la Xampanya. Durant les dues jornades professionals, el Patronat de Turisme, juntament amb les empreses Turismon i Viemocions, va mantenir reunions amb agències especialitzades. 

Del 7 al 9 de març, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va assistir a la fira ITB de Berlín. L’entitat, juntament amb el municipi de Castelló d’Empúries-Empuriabrava, va promocionar les novetats en l’oferta turística del 2023 i les noves experiències temàtiques de la destinació dins l’estand de Catalunya. A la fira, els representants gironins van reunir-se amb una quinzena de representants d’operadors turístics i portals de viatges.

Del 24 al 26 de març a Barcelona va tenir lloc la fira de turisme B-Travel, on l’entitat va participar dins l’estand de Catalunya promocionant l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre el públic català, juntament amb els municipis de Blanes, Lloret de Mar, Castelló d’Empúries-Empuriabrava i el Port de la Selva en l’espai de la Costa Brava, i les comarques de la Cerdanya, el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà dins l’espai del Pirineu de Girona. En paral·lel, el 25 i 26 de març va tenir lloc el Copenhagen Bike Show, a Dinamarca, en què el Club de Turisme Esportiu va prendre part dins l’estand de Catalunya per promocionar en el mercat nòrdic l’oferta ciclista de la demarcació. 

Posteriorment, del 27 al 30 de març, es va participar en la fira especialitzada de creuers Sea Trade Cruise Global de Miami, als Estats Units, per promocionar la marca Costa Brava Cruise Ports des de l’espai de Ports de Catalunya. En el marc de l’esdeveniment es van mantenir reunions amb companyies navilieres.

Finalment, del 31 de març al 2 d’abril, es va promocionar l’oferta turística de la demarcació al Mercat del Ram de Vic, amb la participació d’una dotzena de municipis i entitats i diversos establiments de càmping. 

...
...
...
...
...
...
...
...