Fires de turisme

Creix la presència de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona en sis fires de turisme nacionals i internacionals. 


MAIG 2022

Els dies 6 i 7 de maig el Club de Màrqueting de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb els municipis de Blanes, Castell-Platja d’Aro i Lloret de Mar, va participar a Barcelona en l’Expo Sports, la fira esportiva més important d’àmbit estatal, tot promocionant l’oferta de turisme esportiu de la destinació. 

Del 6 al 8 de maig, va tenir lloc la fira Expovacaciones, a Bilbao, en la qual l’entitat, conjuntament amb una desena de municipis, entitats i diversos establiments de càmpings, va donar a conèixer l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre el públic basc, un mercat important per a la destinació. 

Seguidament, el 19 i 20 de maig, el Patronat va prendre part a Expo+Accesible, la primera fira virtual iberoamericana d’inclusió, innovació i turisme. Durant l’acció, que va comptar amb més de 1.200 participants, 110 ponents i 86 expositors, va tenir lloc la presentació «Destinos turísticos accesibles», en què es va donar a conèixer l’oferta de turisme inclusiu de la demarcació de Girona.

També, del 23 al 25, es va celebrar la fira Emotions, a Sevilla, en la qual el Club de Màrqueting Premium de l’entitat va mantenir una cinquantena de reunions amb agents de viatge especialitzats en turisme de luxe d’arreu del món.

Posteriorment, del 27 al 29 de maig, es va promocionar l’oferta turística de la demarcació al Mercat d’Escapades de Barcelona. Alhora, els visitants de la fira van poder gaudir del Vívid Insòlit, el mapatge interactiu i immersiu sobre el món del vi i l’enoturisme de la Costa Brava. 

I, finalment, del 31 de maig al 2 de juny, el Costa Brava Girona Convention Bureau va ser present a la fira IMEX, a Frankfurt, durant la qual es va reunir amb una trentena d’agències del sector de negocis d’arreu del món.

...
...
...
...
...