Fires de turisme

S’incrementa la presència de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona en sis fires de turisme nacionals i internacionals.


ABRIL 2022

De l’1 al 3 d’abril a Barcelona es va celebrar la fira de turisme B-Travel, amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona dins l’estand de Catalunya per promocionar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre el públic català. Alhora, els municipis de Blanes, Lloret de Mar i Castelló d’Empúries-Empuriabrava també van tenir presència des de l’Espai Costa Brava. 

Simultàniament a la B-Travel, el 2 i 3 d’abril es va celebrar All Those Food Market a diversos espais interiors i exteriors del Teatre Nacional de Barcelona, que va reunir uns 20.000 visitants. Durant l’esdeveniment, es van organitzar deu tallers, amb un total de 220 participants, de productors i artesans de la Costa Brava, com la sommelier Laura Masramon, l’espectacle de vins de la DO Empordà acompanyat de música i organitzat per La Gastronòmica o una demostració de com cuinar amb flors, a càrrec de la xef Iolanda Bustos. 

Durant la Setmana Santa, del 8 al 10 d’abril es va promocionar l’oferta turística de la demarcació al Mercat del Ram de Vic amb la participació d’una desena de municipis i entitats i diversos establiments de càmpings. 

Seguidament, del 15 al 18 d’abril l’entitat va prendre part conjuntament amb els ports esportius i clubs nàutics de la Costa Brava al Salon Les Nautiques de Port Camargue per promocionar l’oferta de turisme nàutic al mercat francès, un dels més importants per a la destinació. 

I, finalment, del 25 al 28 d’abril es va assistir a dues fires especialitzades: d’una banda, el Costa Brava Yatch Ports va prendre part a la MYBA Charter Show a Barcelona, dedicada als iots de luxe xàrter, i, de l’altra, a la Seatrade Cruise Global a Miami, especialitzada en el sector creuerístic, on el Costa Brava Cruise Ports va participar dins l’estand de Ports de la Generalitat.

...
...
...
...
...