Fires de turisme

Participació en quatre fires específiques d’àmbit internacional.


MARç 2022

A principis de març, el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà va participar per primera vegada en la fira professional FINE Valladolid, encarada a augmentar el volum de negoci enoturísitic mitjançant la interacció amb compradors nacionals i internacionals i amb els principals prescriptors del sector. La mateixa fira va organitzar així mateix un workshop B2B i es van mantenir 32 reunions amb agències de viatges i empreses organitzadores d’esdeveniments assistents.

De l’11 al 14 de març, a París, es va celebrar el Salon de la Plongée, la fira especialitzada en submarinisme més important d’Europa, amb la participació del Patronat de Turisme i l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics Costa Brava Sub a fi de difondre les activitats aquàtiques en el mercat francès. En paral·lel, el 12 i 13 de març va tenir lloc el Copenhagen Bike Show, a Dinamarca, en què el Club de Turisme Esportiu va prendre part dins l’estand de Catalunya per promocionar l’oferta ciclista de la demarcació al mercat nòrdic. Durant la mostra, es va fer una presentació del calendari de competicions esportives i de l’oferta ciclista de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigida a mitjans, operadors turístics, agents de viatges i clubs ciclistes danesos.

Finalment, a finals de març, el Club de Màrqueting de Golf i cinc empreses associades al club (Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Empordà Golf, Golf de Pals i La Costa Beach & Golf Resort, Torremirona Relais Hotel Golf& Spa i Golf d’Aro-Mas Nou) van participar en la fira National Golf Week, a Saint-Quentin-en-Yvelines, França, promocionant l’oferta de golf de la demarcació entre el públic francès.

...
...