Fires de turisme

Es recupera l’assistència a dues fires genèriques i a la IGTM.


OCTUBRE 2021

De l’1 al 3 d’octubre, va tenir lloc la fira Expovacaciones, a Bilbao, en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar, juntament amb els municipis de Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Castell-Platja d’Aro, Roses i Torroella de Montgrí-l’Estartit, promocionant l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en un mercat important per a la destinació.

També, del 5 al 8 d’octubre es va celebrar a París la Top Resa, considerada la fira professional més important de França, que va comptar amb la participació de 200 expositors. El Patronat de Turisme va assistir-hi juntament amb Castelló d’Empúries-Empuriabrava i Lloret de Mar i les empreses Evenia Hotels, Casa Anamaria Hotel & Villas, Hotel Mas Lazuli i Hotel Empordà Golf. Durant la mostra es van celebrar conferències sobre l’actualitat del sector i l’entitat es va reunir amb diferents agents i operadors turístics, mitjans i influencers, com Carrefour Viatges, Voyage Privé, AMEX, Pangea Sports o Petit Futé, entre d’altres.

Finalment, del 18 al 21 d’octubre, el Club de Màrqueting de Golf de l’entitat, juntament amb el Peralada Resort, l’Empordà Golf Club i el PGA Catalunya, va prendre part a la IGTM a Gal·les. Durant la mostra es van mantenir 35 reunions amb operadors de golf del Regne Unit, els països nòrdics i el Benelux.

...
...
...