Notícia del Butlletí Setembre 2016

Fires de turisme

La participació en cinc fires de turisme específiques i dues mostres reactiva l’activitat promocional en el mercat nacional i internacional després de l’estiu

Al setembre, el Patronat de Turisme reinicia l’activitat promocional en fires de turisme específiques per promocionar l’oferta de turisme actiu, golf, cicloturisme, creuers i enogastronomia en diverses ciutats europees i d’àmbit estatal i nacional.

A la fira TourNatur de Düsseldorf es va promoure la marca Pirineus de Catalunya; posteriorment, a la ciutat holandesa d’Utrecht, es va participar en l’esdeveniment de golf KLM Dutch Open, i també a la fira 50 Plus Beurs, per promocionar l’oferta de turisme sènior i familiar de la destinació.

A mitjan mes, en el marc de la fira Unibike de Madrid, es va fer promoció de les Vies Verdes de Girona, i a la fira Seatrade Med Cruise, celebrada a Santa Cruz de Tenerife, es va promoure la marca Costa Brava Cruise Ports. En aquest mateix marc, es va presentar el projecte «Boutique Ports» i les noves ofertes per als turistes de creuers.

Finalment, l’oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona es va promocionar a la 32a Mostra del Vi de Figueres, i també a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya de Barcelona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona