Fires de turisme

Es recupera la participació a les fires internacionals de turisme ITB de Berlín, MITT de Moscou i IGTM Links.


MARç 2021

Amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, les edicions 2020 de les importants fires professionals ITB i MITT es van haver de cancel·lar d’urgència. Enguany, aquests esdeveniments han recuperat l’activitat, amb la participació activa de l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Del 9 al 12 de març es va celebrar en format virtual la fira ITB de Berlín, en la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona —representant el conjunt de les destinacions i empreses turístiques gironines— i Lloret de Mar van participar dins l’espai promocional de Catalunya. Enguany es va assistir a conferències de diferents temàtiques d’interès per a la indústria turística, com la sostenibilitat, el turisme postpandèmia i el seu futur. Durant la fira es van mantenir diverses trobades amb agents del sector turístic alemany, incloent-hi operadors turístics, agències de viatge, mitjans de comunicació i creadors de continguts..

Del 16 al 18 de març, d’altra banda, va tenir lloc l’edició presencial de la MITT de Moscou, la primera gran fira professional del sector que se celebra de manera presencial des de l’inici de la pandèmia i en la qual el Patronat de Turisme i Lloret de Mar van participar dins l’estand de Catalunya. Durant la fira, l’entitat va establir contacte amb una seixantena d’agències de viatge majoristes d’arreu de la Federació Russa i es van atendre nombroses peticions d’informació per part de públic final interessat a viatjar a la demarcació gironina. Aquestes consultes estaven relacionades amb els protocols i les restriccions d’entrada per a turistes d’aquest país quan es reobrin les fronteres, així com les mesures que s’han pres a la destinació per adaptar-se a la situació de pandèmia. 

Finalment, del 23 al 25 de març va celebrar-se, en format virtual, una edició especial de la fira professional de golf més important del món, la International Golf Travel Market (IGTM Links). En el decurs de tres dies, el Club de Màrqueting de Golf del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va reunir-se amb 38 operadors i agents de viatges turístics —Your Golf Travel, Go Golf i City 2 City, entre d’altres— i premsa especialitzada —Simply Golf i National Club Golfer— d’aquesta indústria. La propera edició de la IGTM serà presencial a Gal·les al mes d’octubre

...
...
...