Fires a mercats emissors

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen en tres fires internacionals de turisme i també a Navartur, a Pamplona, amb un estand propi juntament amb deu entitats i empreses gironines del sector.


MARç 2014

Durant el 2011 el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participarà activament en divuit fires de turisme nacionals i internacionals promocionant i comercialitzant els productes turístics i serveis de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Aquest any el Patronat de Turisme estarà present i participarà a les fires de turisme referents d’àmbit estatal i internacional amb l’objectiu de potenciar actuacions directes adreçades al canal professional amb operadors tant nacionals com internacionals especialitzats. S’establiran contactes amb operadors especialitzats per conèixer a fons com programen i què programen les destinacions gironines. L’objectiu és vincular-nos directament amb el canal professional quant a presència al seu catàleg, apropar el nostre empresari al canal i potenciar les nostres marques amb el conjunt de l’oferta turística.

El Patronat de Turisme va iniciar l’any amb la participació a Fitur de Madrid el mes de gener, i durant el mes de febrer participa en cinc fires de turisme d’àmbit estatal i internacional en les quals promociona, entre professionals i públic final, la destinació i productes com la gastronomia, el golf, la cultura i el turisme actiu i de natura, entre d’altres.

Del 3 al 7 de febrer de 2011
Salon des Vacances, Brussel·les

L’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona es va presentar dins l’estand de Turespaña. El Patronat de Turisme hi va participar juntament amb els municipis de Roses, Lloret de Mar i Calonge-Sant Antoni. També Castell-Platja d’Aro i diversos càmpings de la Costa Brava van ser presents al saló de turisme belga.

De l’11 al 13 de febrer de 2011
Salon Mahana, Tolosa

El Patronat de Turisme ha participat a la mostra Salon Mahana, de la ciutat francesa de Tolosa, per promoure els productes i serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona dins de l’estand de Catalunya.
Els municipis turístics de Roses, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Blanes i L’Escala-Empúries s’han promocionat des de l’espai Costa Brava mentre que la població de la Vall d’en Bas ho ha fet des de l’espai Pirineus de Catalunya. Diferents entitats i empreses gironines, l’Associació de Turisme Rural de Girona, el grup Mas de Torrent, el càmping La Siesta, el càmping Sant Pol, el càmping Neus, l’Empordà Golf Resort i la Cerdanya Resort també han assistit a la fira enguany.

Del 17 al 20 de febrer de 2011
Borsa Internazionale del Turismo (BIT), Milà

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa a la mostra dins l’estand de Turespaña tot presentant i promocionant els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona. En aquesta fira, genera especial interès l’oferta de sol i platja de la Costa Brava així com les activitats nàutiques, el cicloturisme, la cultura i la gastronomia, els més demandats pel públic italià.

Del 18 al 20 de febrer de 2011
Navartur, Pamplona

Del 18 al 20 de febrer s’ha celebrat a Pamplona la fira de turisme Navartur. L’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona ha estat present a la fira internacional de turisme de Pamplona, amb un estand propi de 66 m2 del Patronat de Turisme juntament amb deu municipis i empreses turístiques de la demarcació gironina: Blanes, Castell-Platja d’Aro, Calonge-Sant Antoni, Begur, L’Escala-Empúries, Roses, Vall d’en Bas, Puigcerdà i Càmping Valldaro i Interpals. El dia previ a la fira es va realitzar un workshop entre els participants a la fira i les agències de viatges de la comunitat autònoma de Navarra.