Fires a mercats emissors

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen en vuit fires internacionals de turisme.


MARç 2014

El Patronat de Turisme va iniciar l’any amb la participació a Fitur a Madrid el mes de gener, i durant el mes febrer ha participat en vuit fires de turisme principalment internacionals en les quals ha promocionat, entre professionals i públic final, la destinació i productes com la gastronomia, el golf, la cultura i el turisme actiu i de natura, entre d’altres.
 

Del 2 al 6 de febrer de 2012_Salon des Vacances, de Brussel·les (Bèlgica)
Participació del Patronat de Turisme juntament amb els municipis de Castell-Platja d’Aro, Roses i l’Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la demarcació de Girona a la principal fira de turisme de Bèlgica.

Del 2 al 5 de febrer de 2012_Salon Mahana, de Tolosa (França)
Promoció dels productes i serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona des de l’estand de Catalunya. Els municipis turístics de Roses, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Blanes i l’Escala es van promocionar des de l’espai Costa Brava mentre que les poblacions de Puigcerdà i la Vall d’en Bas ho van fer des de l’espai de Pirineus de Catalunya. Diverses entitats i empreses gironines, l’Associació Turisme Rural Girona, el Grup Mas de Torrent, el càmping La Siesta, el càmping Sant Pol, el càmping Neus, l’Empordà Golf Resort i el Cerdanya Resort també van ser-hi presents.

Del 9 al 12 de febrer de 2012_Fira Holiday World, de Praga (República Txeca)
Primera participació del Patronat de Turisme a la mostra dins l’estand de Catalunya tot presentant i promocionant els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

De l’11 al 12 de febrer de 2012_Fira Fiets en Wandelbeurs, d’Amsterdam (Holanda)
Participació del Patronat de Turisme en el certamen des de l’estand de Pirineus de Catalunya promocionant especialment els productes i serveis turístics relacionats amb les activitats a la natura: senderisme, cicloturisme, etc.

Del 14 al 15 de febrer de 2012_Fira International Mediterranean Tourism Market (IMTM), de Tel Aviv (Israel)

Primera participació del Patronat de Turisme a la fira IMTM dins l’estand de Pirineus de Catalunya promocionant especialment els productes i serveis turístics del Pirineu de Girona, així com l’oferta turística de la Costa Brava.

Del 16 al 19 de febrer de 2012_Borsa Internazionale del Turismo (BIT) de Milà (Itàlia)
El Patronat de Turisme va presentar i promocionar els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona des de l’estand de Turespaña.

Del 23 al 26 de febrer de 2012_Fira International Fair Tourism (IFT) de Belgrad (Sèrbia)
Primera participació del Patronat de Turisme a la fira de Belgrad des de l’estand de Turespaña. La IFT és una mostra de turisme adreçada a professionals i públic final en què el Patronat ha presentat el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Del 25 al 28 de febrer de 2012_ Fòrum Gastronòmic de Santiago (Espanya)
Tercera participació del Patronat de Turisme al Fòrum Gastronòmic de Santiago per promocionar els productes i serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona i especialment la gastronomia gironina i els seus productes alimentaris. El Patronat ha participat a la fira juntament amb l’Ajuntament de Girona i l’Agència Catalana de Turisme.