Fires 2021

Es programa la participació en una trentena de fires de turisme genèriques i temàtiques en format virtual o híbrid, en funció de l’evolució de la pandèmia i la situació del sector.


GENER 2021

El 2021, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona compta participar en una trentena de fires de turisme nacionals, estatals i internacionals, amb l’objectiu de fomentar la presència de les seves marques i productes turístics als principals mercats emissors de turisme de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona i, alhora, mantenir el contacte i la relació amb els professionals de la intermediació, els portals de viatges, els mitjans de comunicació i el públic final.

El Patronat de Turisme preveu participar directament, en format virtual o híbrid, en quatre fires de turisme de l’Estat espanyol i una a França, i, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme, en nou fires genèriques internacionals, a Alemanya, el Regne Unit, Holanda i en països de l’Est.

A més, s’ha programat la participació en quinze fires específiques i professionals de producte d'abast internacional que es desenvoluparan majoritàriament en format virtual. Les fires professionals s’acompanyen i complementen amb conferències, agendes de reunions i workshops.

...