Notícia del Butlletí Maig 2015

Festival Vívid

Es duplica el nombre de visitants en la segona edició del Festival del Vi, Vívid

Arrels del Vi BCN

El Festival del Vi, Vívid, celebrat durant tot el mes d’abril a la Costa Brava, va registrar 5.748 assistents, un increment del 89% respecte de la primera edició, malgrat que va coincidir amb dos caps de setmana de mala climatologia.

Les activitats que van tenir més bona acollida entre els visitants ―en la seva majoria procedents de les demarcacions de Girona i Barcelona, per bé que també hi ha hagut públic europeu― van ser la fira Arrels del Vi, a Barcelona, i la Jornada Vins Dolços, a Figueres, amb un miler de participants cadascuna. També van tenir molt bona acollida les visites i les jornades de portes obertes a cellers com ara Martí Faixó o Wine Family Museum Coll de Roses; activitats en família, com ara «Juguem entre vinyes i oliveres» del celler La Vinyeta; els concerts amb vi, escamarlans o formatge de Llançà; el concurs d’Instagram Your City d’Espolla, o l’exposició d’art conjunta a Cellers d’en Guilla, entre d’altres.

Els empresaris i les entitats organitzadores de les activitats, així com els membres del Club de la Ruta del Vi de la DO Empordà, valoren com a molt satisfactòria la campanya del Vívid.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona