Festival Som Cultura 2022

La setena edició presenta quaranta propostes culturals per als caps de setmana de novembre.


OCTUBRE 2022

Som Cultura és el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, iniciativa que presenta un programa d’una quarantena de propostes programades per les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona dirigides al públic de proximitat. El festival presenta una selecció d’activitats especials per redescobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i artística de les comarques gironines. Després de la pandèmia, el festival recupera la normalitat i ofereix totes les activitats de manera presencial. 

La programació, que es concentra durant els caps de setmana del mes de novembre, s’agrupa en quatre blocs temàtics: «Espais que són un tresor», «Visites teatralitzades», «Tastets de cultura» i «Tot un món de museus». La programació completa es troba al web Som Cultura - Costa Brava.

Com a novetat de l’edició, a més de les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat que hi participen, per primera vegada s’hi incorporen empreses membres dels clubs de màrqueting d’Enogastronomia, Natura i Turisme Actiu i Salut i Benestar de l’entitat amb l’objectiu de reivindicar la transversalitat de la cultura i crear nous productes turístics.

Les inscripcions per a les activitats presencials de Som Cultura 2022 es poden gestionar a través del web https://somcultura.koobin.cat/.

Visualitza el vídeo promocional Som Cultura 2022.


...
...
...
...