Festa La Nit del Turisme Rural Gironí

El 7 d’octubre l’associació Turisme Rural Girona va organitzar «La Nit del Turisme Rural Gironí» a la Cúria Reial de Besalú. A l’acte, van assistir-hi unes 150 persones vinculades al sector.


MARç 2014

L’esdeveniment va servir per homenatjar els establiments més antics de l’associació Turisme Rural Girona i per presentar la primera edició dels seus premis amb el lliurament dels guardons a la divulgació, la difusió i la promoció a mitjans, entitats i institucions que, d’una manera o altra, han donat a conèixer el turisme rural. 

«La Nit del Turisme Rural Gironí» va reunir prop de 150 persones del sector turístic de la demarcació de Girona en un acte de caire social i empresarial. L’acte tenia per finalitat potenciar el contacte entre els establiments associats i els agents territorials involucrats en el foment i la promoció del turisme rural.

Nombroses entitats i empreses gironines, entre les quals s’hi trobava el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van contribuir a l’organització d’aquesta nit del turisme de Girona. L’Ajuntament de Besalú, el col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa i l’associació Besalú Gastronòmica van ser els encarregats d’oferir diversos tastets els quals, maridats amb els vins d’Empordàlia, van posar l’accent gastronòmic a aquest esdeveniment.

Els premis d’enguany es van atorgar a:

- Premi «Promoció i Foment del Turisme Rural»: al Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

- Premi «Difusió del Turisme Rural»: al suplement «Què fem?», de La Vanguardia.

- Premi «Divulgació del Turisme Rural»: a la sèrie Ventdelplà, de TV3.