Facebook: 20.000 admiradors

El perfil de Costa Brava Pirineu de Girona al Facebook ha superat els 20.000 admiradors.


MARç 2014

Actualment el Patronat té presència i perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter, Flickr, YouTube i bloc oficial. També ofereix en aquests moments tres centrals de reserves: hotels, apartaments turístics i restaurants.

El perfil de Costa Brava Pirineu de Girona al Facebook ha superat els 20.000 admiradors, el perfil de Twitter @costabrava_ arriba als 1.200 seguidors i més de 3.000 tweets. Quant a les fotografies, el canal social Flickr conté més de 3.800 fotografies compartides de gran qualitat pels membres de la comunitat Costa Brava i Pirineu de Girona. El bloc oficial, bitts.costabrava.org, compta amb un grup de col·laboradors especialitzats en turisme, màrqueting, comunicació, periodisme, relacions públiques, planificació territorial, xarxes i comunicació social, música i arts escèniques, enologia i golf, que ha publicat ja 40 apunts.

En comparació amb altres destinacions turístiques que utilitzen les xarxes socials per comunicar-se amb els seus visitants i potencials turistes, en l’àmbit català Catalunya Experience, la pàgina Facebook de Catalunya, té 16.000 admiradors; a la resta de l’estat, la Comunitat Valenciana registra 17.800 admiradors, i a l’àmbit europeu, el Facebook de Côte d’Azur Tourisme en té 6.554.