Notícia del Butlletí Agost 2014

Exposició “Dalí, breaking news”

La mostra està formada per 75 imatges que posen en relleu la faceta del Dalí mediàtic

Del 25 de juliol al 6 de setembre la Casa Empordà de Figueres acull l’exposició fotogràfica «Dalí, breaking news» que la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència EFE impulsen coincidint amb tres efemèrides: els 25 anys de la mort de Salvador Dalí, la commemoració dels 40 anys de la inauguració del Museu Dalí de Figueres, i el 75è aniversari de l’Agència EFE.

«Dalí, breaking news» consta de 40 imatges de diferents formats i una col·lecció de 35 fotografies més que es poden visualitzar a través d’una pantalla tàctil i que provenen del fons de l’Agència EFE. Així mateix, la mostra inclou l’entrevista que el programa “A fondo” de TVE va fer a l’artista i que va ser emesa el 27 de novembre del 1977. L’exposició posa en relleu la faceta del Dalí mediàtic, capaç d’aparèixer en totes les seccions d’un diari. Les fotografies de l’artista escollides per a la mostra segueixen un fil conductor estructurat en forma de diari i s’agrupen en 6 apartats diferenciats: cultura, política, societat, ciència, internacional i media.

L’exposició s’integrarà dins del programa “Exposicions Itinerants” de la Diputació de Girona, per tal que pugui ser vista en diferents sales d’exposicions de les comarques gironines.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona