Notícia del Butlletí Abril 2014

Esmorzar amb estrelles

Els germans Roca van presentar «Un any de sensacions com a millor restaurant del món» davant 80 periodistes internacionals.

El restaurant El Celler de Can Roca es manté en el podi dels millors restaurants del món, encara que deixa el primer lloc per ocupar-ne el segon, segons ha decidit aquest dilluns la revista gastronòmica Restaurant Magazine. Al mateix temps, però, ha nomenat Jordi Roca Fontané millor pastisser del món. Els nomenaments, fets a Londres el 28 d’abril, van coincidir amb la tercera edició de l’acció «Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona» que organitza el Patronat  de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

L’acció del Patronat de Turisme, que es va desenvolupar a l’hotel Mandarin de Londres, és un esdeveniment de difusió de la gastronomia gironina i de la destinació Costa Brava adreçat a un centenar de periodistes i prescriptors de referència dels àmbits de la gastronomia i del turisme d’arreu del món, junt amb els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, designat el millor restaurant del món de l’any 2013 per la revista Restaurant Magazine.

Els germans Roca –Joan, Josep i Jordi– van pronunciar la conferència «Un any de sensacions com a millor restaurant del món», en la qual van explicar la seva experiència com a millor restaurant del món. Després de la conferència, que van seguir un centenar de periodistes internacionals, va tenir lloc un esmorzar amb productes gironins. Van participar en l’acte el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona