Es potencia l’oferta de turisme de negocis

El turisme de reunions i congressos s’està convertint en un element clau per afrontar la diversificació del model turístic gironí.


MARç 2014

La Costa Brava i el Pirineu de Girona són una destinació excepcional per a la realització de convencions i congressos i la celebració d’esdeveniments de caràcter empresarial i social.

L’àmplia oferta de la destinació en serveis d’allotjament, càtering i oci, així com la disponibilitat d’espais singulars en entorns inigualables, especialment adequats per a la celebració de reunions, fan que hi hagi una demanda creixent de turisme de negocis i incentius.

Espais com l’Auditori - Palau de Congressos de Girona, el Teatre Municipal i el Palau de Congressos de Roses o el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro ofereixen múltiples possibilitats per organitzar congressos, convencions, conferències i jornades tècniques. També s’hi organitzen esdeveniments diversos com mostres gastronòmiques, presentacions, desfilades de moda, representacions teatrals i musicals, entre d'altres.

Lloret de Mar estructura la seva oferta i llança el seu propi convention bureau per impulsar el turisme de negocis a la ciutat.

El Lloret Convention Bureau, que neix amb 40 integrants, ha estat una iniciativa pública i privada per promocionar la realització d’esdeveniments, congressos i convencions.
A més de la seva ubicació estratègica, Lloret de Mar ofereix més de 80 sales de reunions, 2 palaus de congressos i 30.000 places hoteleres per donar resposta a la demanda del turisme de negocis.