Notícia del Butlletí Juny 2013

Enoturisme

La DO Empordà és l’única denominació d’origen espanyola que disposa d’una guia d’enoturisme en quatre idiomes

El 13 de juny, al restaurant El Celler de Can Roca, es van presentar les edicions castellana, francesa i anglesa de la Guia d’enoturisme de l’Empordà, de Lluís Tolosa, que se sumen a la segona edició en català que es va publicar fa uns mesos. La presentació va anar a càrrec de Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Xavier Albertí, responsable de la Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DO Empordà; Lluís Tolosa, escriptor i autor de la publicació, i Josep Roca, sommelier i propietari d’El Celler de Can Roca.

Amb les traduccions de la guia al castellà, francès i anglès, la Denominació d’Origen Empordà es converteix en la primera i única denominació catalana i espanyola que té una guia d’enoturisme d’aquestes característiques i disponible en quatre idiomes.

La publicació, de 288 pàgines, té per objectiu presentar al lector i al visitant de la zona una guia pràctica amb 180 llocs per gaudir del turisme del vi i més de 200 vins recomanats.

Amb aquesta presentació es palesa el suport que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna a aquelles iniciatives empresarials que valoritzen els atractius enogastronòmics i turístics de les comarques gironines i contribueixen a impulsar l’enoturisme a la destinació.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona