Embarcacions tradicionals solquen la Costa Brava amb la bandera del Centenari

Un estol d’embarcacions tradicionals va navegar per la Costa Brava del 9 al 12 d’abril per fer difusió d’una manera de navegar i de viure el mar coincidint amb la commemoració del Centenari de la Costa Brava.


MARç 2014

L’objectiu ha estat apropar aquest tipus de navegació a cadascuna de les viles visitades -Sant Feliu de Guíxols, Sant Antoni de Calonge i Palamós- per donar testimoni i fer difusió d’una manera de navegar i de viure el mar que, ara, d’acord amb el Manifest de Slow Sailing (navegació tranquil•la), es torna a reivindicar.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha apadrinat aquesta ruta marítima en el marc dels actes de celebració del Centenari de la Costa Brava i ha aportat les banderes amb el logotip del Centenari de les embarcacions que hi han participat.

La navegació va fer-se molt propera a la costa perquè el públic pogués i gaudir de les maniobres dels vells bastiments. L’activitat marítima es va completar amb una sèrie d’activitats a terra, en cadascuna de les viles. www.lamardamics.com