Notícia del Butlletí Desembre 2016

Els Premis G! 2016

La festa del turisme gironí celebra l’onzena edició.

Els Premis G! de turisme de les comarques de Girona, que enguany han coincidit amb la commemoració del quarantè aniversari del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van reunir prop de quatre-centes persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí, en l’acte oficial celebrat a l’Auditori Palau de Congressos de Girona el 15 de desembre. Els guardonats van ser els següents:

«XI Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional» a Josep Suñé i Sabadí, dels càmpings Las Dunas i L’Escala.

«XI Premi G! Xiquet Sabater i el projecte empresarial» a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), per l’organització de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.

«V Premi G! Especial Jordi Comas i Matamala» a Denis O’Brien, propietari de PGA Catalunya Resort.

«II Premi G! Especial Juli Soler i Lobo» a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

«XI Premi G! de Comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans escrits», a Salvador Garcia-Arbós i a Roberto Ivan Cano, pel reportatge Girona, y los sentidos despertaron, publicat a la revista Club+Renfe.

«XI Premi G! de Comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals», a Viktoriia Garmashova, per la sèrie de quatre capítols del programa de televisió rus «Turisme i viatges», emès per Samara TV.

«V Premi G! de Comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans digitals», a Sofia Vasconcelos, pel treball digital «One Week in Costa Brava-A Guide for families», publicat al blog «From Madeira to Mars».

«I Premi G! de Comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals digitals», a Paco Nadal, pel vídeo Un vuelo muy especial sobre la Costa Brava, publicat al canal Paco Nadal de YouTube.

«VII Premi G! de Recerca Yvette Barbaza» al millor treball de recerca, dotat amb 6.000 euros, a la proposta de projecte titulat «Girona Terra Memorial», de David González i Ferran Riera.

Fes clic per visitar el web de PREMIS G!

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona