El vídeo The essence of Mediterranean

El nou vídeo promocional de la Costa Brava conté imatges aèries impactants de la destinació i es presenta com una primícia al sector turístic de Girona.


MARç 2014

El Patronat de Turisme produeix el vídeo promocional de la Costa Brava, The essence of Mediterranean. El document ofereix imatges aèries del litoral gironí i mostra indrets emblemàtics com Cadaqués, Sant Pere de Rodes, el camí de ronda que ressegueix tota la costa gironina, els aiguamolls de l’Empordà, les illes Medes, Pals o Tossa de Mar, entre molts d’altres. El recorregut acaba a la cala Montjoi, al Cap de Creus, lloc on es troba situat El Bulli i on hi apareix el cuiner Ferran Adrià.

El vídeo promocional turístic, que té una durada de 3 minuts i 48 segons, destaca els atractius naturals, culturals, patrimonials i turístics de la destinació Costa Brava.

L’estrena del vídeo promocional de la Costa Brava va fer-se en el marc de la presentació del Pla estratègic de turisme de les comarques de Girona 2011-2015 el 16 de juny. El Patronat de Turisme difondrà el vídeo en presentacions a professionals del sector, entre agents de viatges i mitjans de comunicació interessats en descobrir la destinació, i en organismes públics i entitats amb competències en aquesta matèria. La producció també acompanyarà Ferran Adrià a les presentacions del projecte El Bulli Foundation que durà a terme arreu del món en els propers dos anys. El vídeo pot veure’s al canal de YouTube.

Aquesta acció s’emmarca dins el programa número quatre del Pla estratègic de potenciació del prestigi internacional.