El port de Palamós arriba als 100.000 passatgers de creuer

El port de Palamós ha assolit els 100.000 passatgers de creuer, xifra que representa el nombre de creueristes que hi han arribat entre els anys 2000 i 2010.


MARç 2014

El 5 de juliol el port de Palamós va rebre el passatger 100.000 a bord del creuer Thomson Dream. La recepció del passatger va comptar amb la participació d’Àngel Planas, conseller del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Dolors Rodríguez, gerent de Ports de la Generalitat; Xavier Rivera, president de la Cambra de Comerç de Palamós, i Antoni Bachiller, regidor de Turisme de Palamós.

Una turista britànica premiada

El passatger 100.000 va ser una turista britànica que va arribar al port de Palamós amb el creuer Thomson Dream. El Patronat de Turisme va obsequiar la turista amb un cap de setmana a la Costa Brava per a dues persones. El paquet turístic incloïa una nit d’hotel i la possibilitat de fer dues activitats complementàries a escollir: vela, caiac o hípica, entre d’altres. L’Ajuntament, per la seva banda, va obsequiar-la amb un dinar en un restaurant de la vila per tastar les gambes de Palamós.

L’acte va emmarcar-se dins el programa d’accions previstes en l’acord institucional signat entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Palamós, per potenciar el tràfic de passatgers de creuers, captar noves companyies, consolidar les línies existents i fidelitzar les companyies que ja coneixen Palamós com a marca pròpia. Així mateix, el pla ha de fomentar el desenvolupament de l’oferta turística vinculada a l’àmbit dels creuers, tant pel que fa a la vila de Palamós com seva àrea d’influència.