Ecoguiatges

S’editen nous materials pedagògics per fomentar les bones pràctiques en submarinisme i snorkeling a la Costa Brava dirigits a usuaris i professionals.


SETEMBRE 2021

L’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava (Costa Brava Sub) ha editat i publicat un paquet de materials per descobrir, promoure i conservar els hàbitats marins i d’interès pesquer de la Costa Brava. L’objectiu és minimitzar l’impacte de l’activitat de busseig en el medi marí, potenciar les bones pràctiques entre usuaris i professionals i vetllar per la preservació dels fons marins i la compatibilitat entre les diferents activitats al litoral de la Costa Brava.

El conjunt d’eines d’ecoguiatge es lliura a una quarantena de centres d’immersió de la Costa Brava i es compon de vídeos sobre els diferents hàbitats subaquàtics que es poden descobrir nedant amb ulleres i tub o fent immersió, fitxes submergibles d’identificació d’espècies, làmines plastificades dels hàbitats, una guia il·lustrada dels hàbitats marins per a totes les edats i una d’ús per als guies i instructors. Els materials estaran disponibles properament en quatre idiomes.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) i el cofinançament del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP). 

Materials d’ecoguiatge: https://www.submarinismocostabrava.com/ca/ecoguies-subaquatics/

...
...