Difusió de marca

Sis autobusos recorren l’Estat espanyol i Europa difonent la nova campanya «LIVE LOVE Costa Brava» i «LIVE LOVE Pirineu de Girona».


MARç 2014

Sis autobusos de servei discrecional de la companyia Sarfa (grup Moventis) van començar a rodar a l’estiu per les carreteres de l’Estat espanyol i Europa amb una nova campanya gràfica de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona que duu l’eslògan «LIVE LOVE Costa Brava» i «LIVE LOVE Pirineu de Girona».

La publicitat que exhibeixen els sis autobusos de la companyia se centra en tres eixos principals: el paisatge, la gastronomia i la cultura. Els elements es combinen i visualitzen en els laterals i la part del darrere del vehicle. Pel que fa al paisatge, segons si es promociona la Costa Brava o el Pirineu de Girona, el vehicle mostra una imatge del paratge natural de Cap Norfeu, a l’Alt Empordà, o de la Vall de Núria, al Ripollès. La gastronomia gironina es difon amb una imatge dels germans Roca, i la cultura està representada per una composició gràfica que mostra una nena amb uns bigotis dalinians a l’interior del Teatre Museu Dalí de Figueres. Tots els autobusos mostren de manera visible l’adreça del portal oficial de turisme de la destinació i el distintiu de National Geographic Traveler.

Fa dos anys, Sarfa va utilitzar tres autobusos en una campanya promocional que van recórrer 630.000 quilòmetres i van visitar més de 60 ciutats espanyoles i europees. L’anterior campanya promocional va transcórrer per Osca, Saragossa, Alacant, València, Madrid, Sant Sebastià, Mallorca, Càceres, Badajoz, Mèrida, Màlaga, Sevilla, Xerès, Còrdova i Cadis. A Europa, els autobusos van viatjar fins a París, Marsella, Mònaco, Niça, Canes, Salzburg, Budapest, Ginebra, Grenoble i Venècia, entre d’altres ciutats. Enguany es preveuen uns resultats d’abast similar o lleugerament superiors.