Cursa atlètica CBXR 2011

La III edició de la Costa Brava Xtrem Running augmenta el nombre de trams per camins de ronda.


MARç 2014

Del 13 al 15 de maig la Costa Brava serà escenari de la tercera cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running (CBXR) entre Blanes i Portbou. La CBXR enguany tindrà dues úniques modalitats: l’Xtrem (de 135 km en tres dies) i la Selva Marítima (de 25 km en un dia). També, com a novetat, la prova augmentarà el nombre de trams per camins de ronda i el desnivell positiu, i disminuirà els trams per asfalt.

La prova constarà de tres etapes, una per dia. La primera, de Blanes a Tossa de Mar, serà d’aproximadament 25 km amb 1.500 metres de desnivell positiu. La segona etapa tindrà 55 km i anirà de Sant Feliu de Guíxols a Torroella de Montgrí amb un desnivell positiu de 2.000 m, i la tercera etapa, de Roses a Portbou, tindrà 55 km i 1.800 metres de desnivell positiu. Tot i la duresa d’aquesta excepcional aventura, els organitzadors han treballat intensament en el seu disseny i en la logística per aconseguir que els corredors estiguin en tot moment ben atesos.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb els 22 municipis costaners gironins i altres entitats i empreses privades, dóna suport a la cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running amb l’objectiu de projectar els atractius naturals i culturals de la nostra destinació a l’exterior a través de l’esport i el turisme. Els corredors i seguidors viuran una experiència intensa i única que els permetrà descobrir una Costa Brava rica en recursos paisatgístics, històrics i turístics.