Costa Brava Pirineu de Girona, destinació de turisme de negocis

El Girona Convention Bureau, amb la col·laboració del Patronat de Turisme, presenta els millors actius de l’oferta gironina per al turisme de negocis a Barcelona davant de 200 professionals del sector.


MARç 2014

El passat dimecres 17 de novembre, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, el Girona Convention Bureau amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar l’acció empresarial i promocional «Costa Brava i Pirineu de Girona, destinació de turisme de negocis».

Es van presentar a Barcelona els millors actius de l’oferta per al turisme de negocis davant de 200 professionals del sector de congressos i d’agències organitzadores d’esdeveniments, directors del màrqueting i de recursos humans de grans empreses catalanes i internacionals amb seu a Barcelona, així com empresaris gironins del sector del turisme de negocis.

Les empreses associades al Girona Convention Bureau que van participar a l’acte –Auditori Palau de Congressos de Girona, Meliá Girona i Meliá Golf Vichy Catalán, Finca Fitor, Reunions entre Volcans, Lloret Convention Bureau, Evenia Hotels, Guitart Monterrey, Hotel Santa Marta, Hotel Molí del Mig i Parador d’Aiguablava– també van exposar als assistents les característiques de la seva oferta individual.

L’escriptor i periodista Martí Gironell va conduir l’acte, en el qual van intervenir el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, i el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert. També van intervenir a la presentació inicial personalitats destacades del món de la gastronomia com Joan Roca, propietari i cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, i del món empresarial, com Dídac Lee, conseller delegat d’Inspirit i directiu del FC Barcelona.

Altres noms coneguts del món de la cultura i l’esport, com Miquel Suñer, Josep Lluís Blanco i Ivan Tibau, també van assistir a la presentació per donar suport a la iniciativa.

En el marc de la trobada empresarial es va projectar un audiovisual promocional de la destinació en què van participar, a més de les personalitats assistents, diverses persones de renom de l’àmbit de la gastronomia, Ferran Adrià, de la cultura, Antoni Pitxot i Eudald Carbonell, i de l’esport, Tommy Robredo, entre d’altres, en qualitat d’ambaixadors de les comarques gironines i per tal de donar un valor afegit al producte de turisme de negocis.

L’acció promocional i empresarial realitzada va finalitzar amb una degustació de plats elaborats amb productes de Girona a càrrec de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà.