Costa Brava a Instagram

Set instagramers recorren Catalunya i la Costa Brava per promocionar les destinacions. Entre tots sumen 500.000 seguidors.


MARç 2014

Els dies 15 i 16 de juny es va dur a terme un viatge de familiarització dirigit a set usuaris d’Instagram amb gran nombre de seguidors arreu d’Europa (entre tots sumen 500.000 seguidors a la xarxa), entre els quals es van escollir alguns dels més influents en l’àmbit turístic.

El grup d’instagramers va conèixer i fotografiar la destinació Costa Brava durant dos intensos dies mentre duia a terme un programa de visites i activitats que incloïa descobrir part del territori en bicicleta elèctrica –burricleta– seguint la via verda, navegar amb la goleta Pepa Bandera des de Palamós a Llafranc, sobrevolar l’Empordà amb Globus Empordà i visitar el Castell Gala-Dalí, de Púbol, i el poble medieval de Pals.

Alguns dels participants en l’acció promocional i de comunicació van ser Ragnhild Aarseth, @Riamolde (Noruega), Phil Gonzalez, @philgonzalez @igers (Espanya - Madrid), i Herbert Schröer, @herbertschroer (Holanda).

Aquesta acció va ser promoguda i organitzada per l’Agència Catalana de Turisme amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i també del prestigiós fotògraf banyolí de la publicació National Geographic Tino Soriano, que va donar el seu punt de vista recomanant paisatges i racons susceptibles de ser fotografiats.