Notícia del Butlletí Juny 2014

Convenció Amex

American Express – Viajes Barceló recomana la Costa Brava als seus clients d’empresa.

Del 12 al 15 de juny, cent setanta venedors de les oficines d’American Express de l’Estat espanyol van celebrar la convenció anual de la companyia a la demarcació de Girona, i el Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va col·laborar en el programa d’activitats complementàries.

Els agents de viatges d’American Express – Viajes Barceló van completar la seva convenció, celebrada a l’Hotel Melià Golf Vichy Catalán, amb un sopar a l’espai Mas Marroch d’El Celler de Can Roca, al qual van assistir vint-i-un empresaris membres del Costa Brava Girona Convention Bureau.

El matí del dissabte 14 de juny es va organitzar una triatló a l’estany de Banyoles per als agents de viatges, que va concloure amb el lliurament de premis i amb un donatiu d’Amex a la Fundació Mascasadevall. Paral·lelament, es va organitzar una activitat de responsabilitat social corporativa amb el col·lectiu de discapacitats El Coiet i els professionals d’Amex. Aquesta activitat va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles i la coordinació del Costa Brava Girona Convention Bureau.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona