Notícia del Butlletí Agost 2014

Conferències

El turisme enogastronòmic de la demarcació de Girona i l’estratègia promocional digital del Patronat de Turisme, casos d’estudi per a destinacions turístiques

Promoció a Euskadi de la Costa Brava i Pirineu Girona

Durant el mes de juliol, diversos representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van participar en un congrés mundial i un curs d’estiu com a conferenciants. Els dies 15 i 16 de juliol, Basquetour, màxim ens de promoció turística del País Basc, va convidar el Patronat de Turisme, el celler La Vinyeta i l’Ajuntament d’Olot a participar en el “Foro Internacional de Turismo Gastronómico”, adreçat a professionals del turisme del país, que es va celebrar a Sant Sebastià. En aquest fòrum, el Patronat va presentar l’oferta turística de la destinació i va exposar les línies estratègiques de treball que s’utilitzen per desenvolupar el turisme enogastronòmic a les destinacions gironines.

Posteriorment, del 21 al 23 de juliol, es va participar per primera vegada a la convenció anual de DMAI (Destination Marketing Association International), celebrada a Las Vegas (Estats Units) i adreçada a 1400 congressistes de l’àmbit del màrqueting i la comunicació digital, bloguers i influenciadors. En aquest marc es va exposar l’estratègia de promoció turística digital que utilitza el Patronat de Turisme i que l’està posicionant com a referent mundial.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona