Clubs de màrqueting de producte

Els clubs de màrqueting de producte de golf, turisme nàutic i salut i bellesa de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es reuneixen en assemblea per analitzar els plans d’actuació de 2010 i aprovar les actuacions programades per a l’exercici 2011.


MARç 2014

Els clubs han celebrat darrerament les seves assemblees que s’han destacat per l’assistència i participació activa dels seus membres.

El club de producte de Golf Costa Brava Pirineu de Girona, que actualment reuneix trenta-sis empreses entre camps de golf, pitch & putt, hotels, empreses de transport i agències de viatges, va iniciar la reunió analitzant i valorant l’exercici 2010 i, tot seguit, va aprovar el pla d’accions previst per al 2011 en els principals mercats emissors de turisme europeus. De la reunió, destaca la presentació als membres del nou web del club www.golf.costabrava.org, que recull tota la informació sobre el club i els seus membres, així com la participació enguany en l’esdeveniment Golf Live Event al Regne Unit.

Per la seva banda, el club de producte de Turisme Nàutic de la Costa Brava va reunir-se amb els seus associats, grup integrat per setze empresaris del sector de les activitats aquàtiques i nàutiques de la Costa Brava, per fer balanç de les actuacions realitzades l’exercici anterior i per planificar i programar les actuacions per a l’exercici 2011 que s’inicia a la primavera. Els socis del club van decidir augmentar la presència i incidència del producte en mitjans de comunicació, així com incorporar millores funcionals al web www.nauticcostabrava.com.

La darrera assemblea de clubs de màrqueting de producte celebrada va ser la de Salut i Bellesa, que compta amb setze membres de la demarcació. Van presentar la memòria 2010 del club i van aprovar el pla d’actuacions de 2011. El programa d’actuacions d’aquest exercici incorpora com a principals novetats la creació del nou web del club, www.spa.costabrava.org, presentat als seus membres durant la sessió, l’organització d’una jornada de spa manager i l’organització d’un viatge de blocaires de beauty. A banda d’aquestes accions, també es planificarà i es durà terme una campanya de publicitat en línia per reforçar el web i incidir en els mercats prioritaris del club: Catalunya, Espanya i França.