Notícia del Butlletí Juny 2014

Club de Cultura i Identitat

El Club de Cultura i Identitat farà més visibles els actius culturals de la demarcació i crearà sinèrgies entre subsectors.

El 18 de juny, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar el Club de Cultura i Identitat arran de la necessitat del sector cultural i turístic d’aconseguir una visibilitat més gran als mercats estrangers, així com per sumar sinergies amb el sector turístic a fi d’esdevenir més competitius.

El Club de Cultura i Identitat de les comarques de Girona potenciarà l’associacionisme en el si del sector turístic i cultural aglutinant, inicialment, museus, centres d’interpretació i conjunts monumentals; municipis, oficines de turisme i organismes públics autònoms; festivals i esdeveniments culturals destacats; festivals internacionals de música; galeries i col·leccions privades d’art; empreses d’allotjament; agències d’intermediació; associacions o col·lectius d’artesans i d’antics oficis, i empreses que treballin el producte cultural.

Amb un pressupost inicial de 80.000 €, el Club disposarà d’un pla d’accions i de comunicació amb què es vol impulsar i promocionar el producte cultural de la demarcació de Girona als mercats català, estatal i europeu.

Nou catàleg del Club de Cultura i Identitat: http://issuu.com/costabravapirineugirona

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona