Catalunya-Costa Brava convidada a JAZZALDIA de Sant Sebastià

«Catalunya-Costa Brava» va ser el país convidat al prestigiós Festival de Jazz de Sant Sebastià, que va tenir lloc del 22 al 26 de juliol a la plaça de La Trinidad i a les terrasses del Kursaal.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Turisme de Catalunya van assistir com a «país convidat» al Festival Jazzaldia de Donosti-Sant Sebastià, on hi van participar amb actuacions musicals, degustacions gastronòmiques i un estand informatiu promocional adreçat al públic assistent al festival.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Turisme de Catalunya van emplaçar un espai informatiu de 50 m2 de superfície a les terrasses del Kursaal, des del qual, durant quatre jornades, van dispensar informació turística de les destinacions catalanes, especialment de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, als visitants. Tradicionalment, el públic basc és bon coneixedor de les comarques gironines i mostra especial interès per les activitats a l’aire lliure i en contacte directe amb la natura, com el senderisme, el cicloturisme i les visites culturals. Així mateix, el mercat basc visita la demarcació de Girona durant tot l’any i valora positivament la riquesa i varietat de la gastronomia de la demarcació. També l’Espai Catalunya Topaleuka Donostia, de 100 m2, va permetre servir degustacions i vendre productes d’alimentació catalans.

En el marc de Jazzaldia, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Turisme de Catalunya van oferir, el dijous 23 de juliol al vespre, una recepció a les autoritats i mitjans de comunicació bascos a l’espai Catalunya-Costa Brava, i el divendres 24 de juliol, un dinar per a 50 agents de viatges bascos. En aquest dinar se’ls va presentar l’oferta turística de Catalunya i en especial de la Costa Brava amb motiu del seu centenari.

El programa d’actuacions del festival és ampli i variat i no solament inclou actuacions de jazz, sinó que també hi tenen cabuda altres gèneres musicals. Així, la participació de Catalunya-Costa Brava al festival es va fer palesa amb la inclusió de diverses actuacions musicals de grups catalans en el programa de concerts: Els Cremats, Andreu Martínez Project, Miyagi i Albert Fibla.