Campanya «Viu el doble»

La nova campanya publicitària que uneix la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


JUNY 2021

«Viu el doble» és l’eslògan que identifica la campanya, la qual posa el focus en el fet de gaudir de la vida viatjant i juga amb la dualitat, la complicitat i la complementarietat de les marques «Costa Brava» i «Pirineu de Girona». El concepte creatiu tracta com a valor diferencial la singularitat de la destinació, on hi ha tot el que un visitant necessita per gaudir de les vacances sense haver d’escollir entre conceptes inicialment contraposats com «mar i muntanya», «relaxació o activitat», «família o amics», «estiu o tardor». El missatge té per objectiu interpel·lar el client potencial a través de l’emoció i del joc de paraules amb imatges de qualitat del territori. És una campanya intemporal, adaptable a les estacions de l’any i flexible segons la situació i les tipologies de plataformes de comunicació que s’utilitzen per divulgar-la.

A partir del 14 de juny, «Viu el doble» incideix en els mercats de proximitat —català, espanyol i francès— i internacional —el Benelux i el Regne Unit— amb l’objectiu d’influir en l’elecció de les vacances dels visitants potencials i, alhora, contribuir a reactivar turísticament la demarcació de Girona especialment per a aquest estiu 2021. La campanya «Viu el doble» es compon de dotze gràfics, un espot de vint segons, un audiovisual de noranta segons i diverses falques de ràdio, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès).

L’estratègia de mitjans és de caràcter mixt i diversifica els formats. S’hi empren tant els canals tradicionals com digitals i es difon en mitjans generalistes i especialitzats. És remarcable la presència en mitjans televisius —TV3, TF1, BFM Paris—, en suports exteriors com circuits digitals de gran format, en nusos de transports, en trams, en autobusos i en OPI —a la plaça Callao de Madrid, a Bilbao i a Brussel·les—, entre d’altres. 

«Viu el doble», campanya de publicitat impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, destina un milió d’euros a la comunicació per al 2021 i s’estima que generi més de 180 milions d’impactes en els mercats objectiu.

Visualització de l’espot, en diferents versions idiomàtiques: Viu el doble, Vive el doble, Live twice, Vivez en double.

...
...
...
...
...