Campanya «Viu el doble» internacional

S’activa una campanya extraordinària de residents i turistes a la destinació dirigida als mercats emissors principals per a l’estiu del 2021.


A l’estiu s’amplia la campanya de comunicació «Viu el doble», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i dirigida al mercat internacional amb l’objectiu d’influir en l’elecció de les vacances dels visitants potencials i de pal·liar els efectes de les noves restriccions i recomanacions derivades de la pandèmia.

L’ampliació de la campanya incorpora els testimonis de residents i turistes francesos (el primer mercat emissor de turisme internacional per a la destinació), des de tres punts de vista diferents, amb el títol La Costa Brava et les Pyrénées de Gérone vous attendent comme toujours ! En aquesta acció, una resident, un treballador i una família —tots d’origen francès— emeten missatges de tranquil·litat, confiança i seguretat en la destinació per als seus conciutadans francesos. 

Alhora, la campanya s’estén als mercats alemany, belga, neerlandès, britànic i espanyol. Estrangers d’aquestes nacionalitats residents a la demarcació conviden els seus compatriotes a visitar la Costa Brava i el Pirineu de Girona i a gaudir tant dels establiments turístics com de la seva oferta, emetent missatges clars i directes de confiança i normalitat.

Aquests continguts audiovisuals de la campanya «Viu el doble» s’han divulgat a través de plataformes digitals i, principalment, a través del canal de YouTube Costa Brava Pirineu de Girona, on se situa la llista de testimonials. A més, els vídeos es difonen en els perfils del Patronat a les xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook), en programàtica i native en els mercats esmentats, perquè circulin amb rapidesa a fi de captar l’atenció de l’usuari i arribar al màxim d’audiència.

Cal destacar que la campanya «Viu el doble» ha generat 123 milions d’impactes des del seu llançament a mitjan juny fins a final d’agost.

...
...
...
...