Campanya radiofònica

Cinc programes de ràdio de màxima audiència s’emeten des de diverses localitats de la demarcació de Girona per difondre la destinació als mercats català, espanyol i italià.


MARç 2014

El Patronat de Turisme endega una nova fórmula de promoció i difusió de l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona mitjançant una campanya radiofònica en emissores referents de mercats emissors de turisme per a la demarcació de Girona: Catalunya Ràdio, RNE, Radio Euskadi i Radiolina, de Sardenya.

Els cinc programes de ràdio emesos en directe des de diversos espais de la demarcació de Girona han comptat amb la participació d’autoritats gironines –el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, alcaldes i regidors–, escriptors i periodistes, empresaris turístics i restauradors, entre d’altres. En aquests magazines s’ha informat de l’actualitat social, cultural, política i econòmica gironina, i s’han posat de relleu els valors i atractius turístics de la destinació gironina.

En anuncis previs en directe de cadascun dels programes, les ràdios han anunciat la programació i fet publicitat de la destinació. Durant les emissions dels programes s’han fet sorteigs i promocions d’estades a la destinació entre els oients de cada programa.

PROGRAMACIÓ

4 de maig ­– Programa «La Tribu» (de 16 a 19 h) de Catalunya Ràdio, conduït per Tatiana Sisquella des de Torroella de Montgrí.

11 de maig – Programa «Bulevard» (de 8 a 12 h) de Radio Euskadi, conduït per Vanesa Rodríguez i Eider Bilbao, des de Girona. Durant l’emissió del programa es va realitzar una connexió en directe amb la fira Expovacaciones de Bilbao a través de la qual es va copsar l’interès del públic basc per la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

19 de maig – Programa «Tutto of weekend» (de 10 a 14 h) de l’emissora regional de l’illa de Sardenya Radiolina amb més 110.000 oients, des de Girona. En el transcurs de l’emissió, Radiolina va connectar amb la ciutat de Sàsser coincidint amb l’acció promocional «Enjoy Costa Brava - Pirineu de Girona» que s’hi celebrava.

26 i 27 de maig – Programa «No es un día cualquiera» (de 8 a 13 h) de RNE, conduït per Pepa Fernández des d’Olot i Girona.

D’altra banda, el Patronat de Turisme també va col·laborar en el programa «Anda ya» de la Cadena Ser 40 Principales que es va emetre des de Girona el 18 de maig.

La campanya radiofònica adreçada als mercats català, espanyol, basc i sard ha estat acollida amb èxit pels municipis gironins que hi han pres part i, alhora, ha contribuït a difondre i projectar les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.