Campanya publicitària internacional «Smile, you are on the Costa Brava»

Tot el sector turístic gironí s’afegeix a la campanya publicitària internacional de la Costa Brava i que té un cost de 600.000 euros, finançat en un 70% per Turespaña i un 30% pel sector turístic gironí.


MARç 2014

L’1 d’abril es va presentar als professionals del sector turístic i mitjans de comunicació la campanya publicitària Smile, you are on the Costa Brava a la Fontana d’Or de Girona. L’acte va ser organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i va comptar amb la intervenció d’Enric Vilert, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Antonio Bernabé, director general de Turespaña, i Marta Segura, responsable de l’agència de comunicació integrada TSC, encarregada del grafisme de la campanya.

A l’acte va assistir-hi representants de tots els organismes i entitats del sector turístic gironí que participen en la campanya: Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Cambra de Comerç de Girona, Cambra de Comerç de Palamós, Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Associació d’Apartaments, Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances, Turisme Rural Girona, Associació Camps de Golf Costa Brava Girona, Associació Estació Nàutica de L’Estartit- Illes Medes i Estació Nàutica Badia de Palamós i Calonge-Sant Antoni, Associació de Centres Subaquàtics de la Costa Brava, Associació Catalana d’Activitats Marítimes, Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Recreatives Musicals, Parcs Aquàtics de la Costa Brava i Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La campanya té per objectiu reposicionar la Costa Brava amb una imatge de modernitat, renovació i qualitat. Es vol donar a conèixer l’oferta única i singular de la Costa Brava complementària de la de sol i platja. Els anuncis tenen per finalitat crear una identificació entre les motivacions del públic al qual s’adreça i la imatge transmesa per la destinació.

El període d’execució de la campanya s’estableix d’abril a juny de 2009 en els mercats emissors de turisme prioritaris per a la destinació Costa Brava: França, Alemanya, Regne Unit i Benelux.

El pla de mitjans i la contractació es gestionen des de Turespaña, i es programa inserir els anuncis en premsa genèrica d’àmbit nacional i regional, en publicacions especialitzades de turisme i viatges, en premsa en línia i també en suports exteriors en el cas d’Alemanya.