Campanya de tardor-hivern «Bojos per tornar-nos a veure»

Els empresaris i professionals del sector turístic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona protagonitzen la segona fase de la campanya «Bojos per tornar-nos a veure», adreçada al mercat de proximitat.


SETEMBRE 2020

S’impulsa la segona part de la campanya extraordinària de publicitat «Bojos per tornar-nos a veure», que té per finalitat divulgar propostes turístiques temàtiques relacionades amb experiències i productes propis de la destinació per tal de perllongar la temporada, contribuir a la desestacionalització i atraure el turisme de proximitat, amb l’objectiu d’incrementar les reserves i les estades de cap de setmana. 

La campanya es compon de quinze imatges gràfiques —sis de genèriques i nou de producte— i quinze videoclips de 30 segons de durada cadascun. En la producció hi han participat una trentena d’empresaris i professionals del sector i del territori que, mitjançant una instantània amb la seva imatge i un missatge, interpel·len el visitant potencial des del seu entorn de treball per revelar-li un secret de la destinació. 

Del 2 de setembre al 31 de desembre, la campanya es difondrà a través de mitjans de comunicació offline i online i es distribuirà als principals mitjans generalistes. Compta amb publicitat exterior, programàtica i televisiva —per exemple, a TV3, amb un espot de la destinació—, i s’hi utilitzen primordialment les xarxes socials.

Enllaç al clip «Digue’m un secret de la Costa Brava», #inCostaBrava, de 30 segons.

Enllaç al clip «El Pirineu de Girona és millor a l’estiu o a l’hivern?», #inPyrenees, de 30 segons.


...
...
...
...
...