Notícia del Butlletí Novembre 2014

Campanya de promoció online

Una cinquantena de premis en el concurs fotogràfic a les xarxes socials

Gràfica #latardorencolors

Del 10 de novembre al 19 de desembre, la xarxa social d’Instagram de la Costa Brava i el Pirineu de Girona proposa als usuaris participar setmanalment en un dinàmic concurs fotogràfic sota el títol “La tardor en colors”. El concurs consisteix en publicar setmanalment i en base a una consigna de colors (verd, taronja, marró i blau) fotografies d’espais, paisatges i monuments d’interès de la demarcació de Girona catalogats per colors: verd, taronja, marró i blau.

Els establiments turístics i les entitats promocionals de la demarcació ofereixen 54 premis –estades, activitats, àpats, visites guiades– per als guanyadors d’aquesta campanya de comunicació online concebuda per estimular la participació dels usuaris, per incrementar els continguts sobre la Costa Brava i el Pirineu de Girona i captar nous seguidors als perfils de les xarxes.

Amb les etiquetes #latardorencolors i #incostabrava o #inpyrenees, segons si els usuaris prefereixen el mar o la muntanya, es pot participar en aquest concurs fotogràfic. El 20 de desembre es publicaran els noms dels vencedors. Es farà difusió de les fotografies guanyadores i dels seus autors a les xarxes socials.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona