Campanya de les estacions d’esquí gironines

El «Fricandó Matiner», morning show de l’emissora RAC105, porta el públic català a esquiar a tres estacions d’esquí del Pirineu de Girona.


MARç 2014

La campanya de comunicació concebuda pel Patronat de Turisme per promocionar les estacions d’esquí gironines dura tres mesos, de gener a març, i té per objectiu adreçar-se bàsicament a un públic jove, urbà –majoritàriament procedent de l’àrea metropolitana de Barcelona–, ben format, amb recursos econòmics i molt actiu socialment.

Falques radiofòniques en els programes «Fricandó matiner» i «Fórmula 105» de Rac1 i Rac105, respectivament, anuncis en premsa escrita publicats a La Vanguardia i Mundo Deportivo, entre d’altres mitjans, promocions televisives a 8TV i 105 TV, a més de publicitat a Internet, promocionaran el turisme de neu i divulgaran les activitats d’hivern de les cinc estacions d’esquí del Pirineu de Girona.

Coincidint amb la celebració de les proves per a la Copa del Món d’Snowboard, la campanya de ràdio incorpora com a novetat l’emissió de tres programes en directe del «Fricandó Matiner» conduït per Vador Lladó i el seu equip de col·laboradors des de les estacions d’esquí de Vallter 2000, el 29 de gener, Masella, el 12 de febrer, i la Molina, el 19 de març. Els programes, que s’emeten de 6 a 10 h del matí des de les estacions, compten amb la participació de públic que ha obtingut la invitació per gaudir d’una esquiada en una estació del Pirineu de Girona com a premi per haver participat en les promocions realitzades per la cadena. Les estacions d’esquí oferiran als assistents en directe del programa més de 100 forfets gratuïts. La promoció també inclou una esquiada a l’estació de Vall de Núria per als oients del «Fricandó Matiner» que se sortejarà a través de la ràdio i del seu web.

El Patronat de Turisme i l’associació SkiGirona es marquen com a objectius comuns presentar al públic català el conjunt de l’oferta turística del Pirineu de Girona per incrementar la promoció del turisme d’interior i de les estacions d’esquí gironines en els mercats emissors. També persegueixen incrementar i desestacionalitzar la demanda i posicionar la marca Pirineu de Girona com a destinació diferenciada del conjunt dels Pirineus.