Notícia del Butlletí Maig 2018

Campanya a França

Thiago Motta promociona la Costa Brava a França.

D’acord amb el Pla d’Accions 2018 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i a demanda del sector turístic gironí, entre els mesos d’abril i juny es porta a terme una campanya publicitària especial per reforçar la marca Costa Brava al mercat francès.

La peça principal de la campanya és un anunci televisiu per al qual s’ha pogut disposar de la participació i el testimoni de Thiago Motta, jugador del París Saint-Germain i exfutbolista del Futbol Club Barcelona estretament vinculat a Catalunya. L’espot, de 60 segons de durada, s’emet al segon canal informatiu més seguit de la televisió francesa, LCI, pertanyent al grup de comunicació TF1.

La campanya es desenvolupa sota l’eslògan «La Costa Brava, com sempre, com mai» i es complementa amb la publicació de continguts a les principals pàgines web del sector turístic, com TripAdvisor, Voyages-SNCF, eDreams, Routard, Liligo, Lastminute, ViaMichelin i Petit Futé; la destinació també es promociona a les pàgines web de WeTransfer i Easyvoyage. Finalment, cal destacar que, seguint les últimes tendències, es disposa del suport de persones influents a les xarxes socials per promoure els atractius de la Costa Brava entre els seus seguidors.

 

Enllaç: https://goo.gl/wpBUPh

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona