Campanya 2012-2013 al Pirineu

El vídeo promocional i la campanya a la ràdio, la televisió, els mitjans digitals i la premsa escrita, difonen l’oferta turística del Pirineu de Girona 


MARç 2014

Per a la temporada 2012-2013, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona destina recursos per dinamitzar l’economia del territori i aposta en ferm per la vessant turística de la demarcació. El Pirineu de Girona reuneix les millors condicions per a la pràctica de l’esquí en una oferta adreçada a un públic proper i del país, i també a visitants i turistes que busquen molt més que neu, és a dir, un territori ric en cultura i llarga tradició turística.

El Patronat de Turisme va encetar l’actual campanya del Pirineu de Girona amb diverses iniciatives: la producció del vídeo aeri promocional turístic de la destinació, que destaca els atractius naturals, culturals, patrimonials i turístics del territori; l’assistència a fires especialitzades dirigides tant als canals professionals com al públic final dels mercats de proximitat català i espanyol; la reedició del fullet «Neu mediterrània»; la participació i coorganització del workshop Pirineus de Catalunya del mes d’octubre a Berga, com a soci de la marca Pirineus de Catalunya, i, finalment, l’organització de l’acció promocional específica de Pirineu de Girona adreçada a cinquanta-set agents de viatges comercialitzadors de productes turístics i setze periodistes de mitjans de comunicació de les illes Balears. Tot aquest ampli programa d’actuacions té una meta concreta: aconseguir que la campanya 2012-2013 sigui de les millors!

Per tercer any consecutiu, el Patronat de Turisme i les cinc estacions d’esquí gironines impulsen una campanya publicitària a ràdios, televisions, mitjans digitals i premsa escrita per estimular i potenciar l’afluència de visitants a les comarques d’interior durant els mesos de gener a març.

L’esforç dels responsables de les estacions d’esquí gironines i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per fer front a la situació actual és lloable. Enguany les inversions de les estacions s’han dirigit a millorar les instal·lacions, aportar valor afegit en l’atenció als usuaris i adaptar els serveis a la demanda d’un públic molt concret. Una clara mostra del saber fer dels responsables d’aquestes estacions i de la qualitat de les instal·lacions és la programació de més de vint-i-cinc curses i esdeveniments esportius de caire nacional i internacional vinculats a l’esport de la neu que tindran lloc al Pirineu gironí.

Més enllà de l’esquí com a producte, el Pirineu de Girona disposa d’una oferta turística àmplia i atractiva que gira entorn de tres eixos: la cultura, la gastronomia i les activitats a la natura. Cal afegir-hi també el tracte familiar i personal que, en la majoria d’establiments turístics de la zona, s’hi dóna i que actua com a valor addicional en el producte.

El desplegament de recursos i mitjans que el Patronat de Turisme realitza per a la promoció i difusió del Pirineu de Girona i les comarques d’interior és cada vegada més gran amb la voluntat de donar a conèixer el territori entre els visitants i posicionar la marca Pirineu de Girona.