Notícia del Butlletí Maig 2015

Blogtrips TBEX

71 bloguers de TBEX van participar en onze programes temàtics de descoberta de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona

Blogtrip La Selva

Del 4 de maig al 10 de maig, un total de 171 bloguers congressistes de TBEX Costa Brava Catalunya, que aplegava sis-cents assistents, van participar en vint-i-dos blogtrips o programes de descoberta del territori per tot Catalunya. Concretament a la demarcació de Girona es van dur a terme onze blogtrips temàtics en els quals van participar 71 bloguers internacionals.

Descobrir el romànic i el patrimoni medieval a través de castells, monestirs i pobles, tastar menjar del neolític, aprendre a cuinar suquet de peix, fer submarinisme a les illes Medes, fer activitats en parcs naturals, fer un vol en globus o conèixer les destinacions de turisme familiar gironines són algunes de les activitats que van dur a terme aquests bloguers, entre d’altres. Paral·lelament a aquests viatges, es va organitzar la cinquena edició del blogtrip #InPyrenees, amb la participació de sis prescriptors rellevants.

Aquests programes van ser organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb la col·laboració i la implicació directa de les àrees de turisme dels consells comarcals i municipis gironins, i les empreses privades del sector turístic gironí que ofereixen allotjament, àpats i activitats als participants dels blogtrips.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona